GSMhoesjes Je ringtone en telefoonhoesje maken je telefoon compleet. Voor de leukste, trendy of zakelijkste telefoon hoesjes ben je bij GSMhoesjes.com aan het
2Call.nl GSMhoesjes Polyfone ringtones

Realtones

De tijd van saaie ringtones is daarom voorbij, er is namelijk een nieuwe ringtone op de markt. Ook wel de realtone genoemd. De naam zegt het al, echt MP-3 muziek als ringtone. Dit kunnen alle liedjes zijn die je op de radio, cd of je MP-3 hoort. Zelf liedjes met zang is mogelijk. Als je telefoon dan afgaat begin je spontaan mee te zingen of dansen. Ben je op zoek naar een leuke realtone? Dan ben je bij logoringtone.nl aan het juiste adres.

Laatste hits

De standaard ringtones heeft tegenwoordig iedereen. Met realtones kun je iets heel anders doen. Onderscheid je van de rest. Realtones zijn leuke ringtones van jouw favoriete artiesten. Het geluid van je telefoon was nog nooit zo herkenbaar.

1500 Ringtones Gratis.

Op de onderstaande app staan elke week een nieuwe top 40 online en kun jij alle hits die op dit moment in de top 40 staan downloaden.
Voordelen 1500 Ringtones Gratis:

  • 1500 gratis beltonen
  • Onbeperkte downloads
  • Muziek, geluidseffecten en nog veel meer.

Het downloaden van deze app is zeker de moeite waard. Kijk snel verder op logoringtone.nl voor meer weetjes over andere ringtones.IPhone Hoesje